Sunday, January 18, 2009

mull

Loen raamatuid, maalin, üritan taani keele viguritest sotti saada ja tegelen muude loovate kunstidega. Roose nuusutan ka vahepeal.
Eilne päev möödus eksperimentaariumis, kus oli kõik võimalikke ja võimatuid atraktsioone, mille ainuke viga oli see, et neid oli liiga palju. Peateemaks olid seebimullid, mille kohaseid loenguid erinevates saalides peeti, millest suurt midagi aru ei saanud, kuid põnev oli vaadata, kuid hunnikute viisi mulle tehti. Ei jõudnudki kõiki asju ära vaadata ja katsetada, liiga palju asju oli seal koos. Tulemuseks oli nälg ja väsimus ja positiivne elamus. Mulle sai küll kõvasti tehtud ja igasuguseid vidinaid katsetatud. Kahjuks ei olnud eriti mingeid keerlevaid, pöörlevaid, raputavaid asju, millesse sisse istuda ja asja põnevaks teha. Ainult üks pealtnäha ülisüütu armas kollane toolike suutis imekiiresti südame pahaks ajada. Väga mugav oli munakoorekujulisse lohku potsatada, aga pärast seda hakkas riistapuu hämmastava kiirusega ringi pöörlema, nii et endal jäi ka imestusest suu lahti, sest ei suutnud enam kuidagi pidama saada. Ülesandeks oli tasakaalu hoidmine, mis mul aga ei õnnestunud. Vähemalt mullipuhumise sai selgeks ja sain ise ka mullis sees hetkeks olla. Seekord siis päris mulli sees kohe. Kogu keskus oli kleepuv kõigest sellest seebiveest, mis kõikjal võimust võttis ja end kätel kanda lasi.
Reede õhtu sai veedetud jälle ülinaljakate itaallastega ühes tohutusuures korteris. Olin täiesti hämmingus, kui hakkasin ruume vaatama, siis need ei tahtnudki lõppeda. Kokku sain neid koos koridori ja köögiga üheksa. Uskumatu, see oli juba pigem nagu maja, mitte lihtsalt korter kuskil viiendal korrusel. Õhtu jooksul sai korralikku kõhulihaste trenni tehtud naeruteraapia läbi ning pannkooke ja küpsiseid pugitud. Palju parem kui kuskil pubis laua ääres soiuda. Ainuke asi, millest kahju oli, et seal kuskil ruumiderägastikus olevat ka üks kass olnud, kui isegi vaatamata tiigrijahile ei õnnestunud mul isegi tema sabaotsa näha, mis pidavat hall olema.
Inimesed tahavad taevast kuud alla tuua, aga pooled neist oskaks sellega midagi peale hakata, kui see neile sülle kukuks. Panin selle lause lõpetuseks, tegelikult varastasin selle lause, aga ikkagi, las ta jääb.
Paar uut pilti ikka vanas kohas üleval: http://picasaweb.google.com/kerdaa

No comments:

Post a Comment